top of page
82522755_2611024982280750_15041602535817

MINDMOVE RETREAT + BALLEBRO 

BADEHOTEL, BALLEBRO FÆRGEKRO  l  D. 23.10.20-25.10.20

Drømmer du om indre sindsro, kropsglæde og velvære?

 

Så glæd dig til dette skønne Efterårs-retreat placeret i natursmukke og rolige omgivelser. Der bliver sat fokus på holistisk sundhed, hvor du får mulighed for at træne både krop og sind. Det bliver nogle dejlige dage fyldt med styrkende pilates, afslappende yoga og rolige mindfulness meditationer. Badehotellet Ballebro Færgekro sørger for, du får serveret den skønneste mad med en tanke på gode og næringsrige kvalitetsråvarer. 

Vi glæder os helt vildt til en weekend med ro, bevægelsesglæde og velvære.

VELKOMMEN TIL SKØNNE BALLEBRO

SKAB TID TIL NÆRVÆR, RO & VELVÆRE

BADEHOTELLET

BALLEBRO FÆRGEKRO

Glæd dig til tre dejlige dage på et af Danmarks dejligste badehoteller, Ballebro Færgekro, der ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Nyd morgenmaden med direkte udsigt over Als Fjord. Mærk bevægelsesglæden gennem styrkende pilates, flydende yoga og rolig mindfulness. Bliv klogere på dine følelser og kropslige reaktioner. Tillad dig selv en weekend med ro, velvære og sundhed.

Velkommen til Mindmove Retreat

HOLD & PROGRAM

SKAB TID TIL NÆRVÆR, RO & VELVÆRE

_F1C1418.jpg

Fredag

23.10.20

Mulighed for ankomst fra kl. 15

14.00-16.00      Velkomst og pilates

18.00-20.00      Aftensmad

20.00-21.30      Mindfulness + øvelser

How many times during a day do you use t

Lørdag

24.10.20

07.00-07.30      Mulighed for dyp i havet

07.30-08.45      Soft Vinyasa Yoga

09.00-10.00      Morgenmad

10.00-13.30      Fri (Mols Bjerge, Ebeltoft, ro

                             og fordybelse)

13.30-15.00      Frokost

15.00-16.30      Workshop

                            "Skab Balance i Hverdagen"

16.30-17.45      Pilates

19.00-20.30      Aftensmad

20.30-21.30      Mindfulness

Hotel-Langhoff-Juul_RAISFOTO_8281.jpg

Søndag

25.10.20

07.00-07.30      Mulighed for dyb i havet

07.30-08.45      Soft Vinyasa Yoga

09.00-10.00      Fælles morgenmad & afsked

10.30-11.00      Udtjekning og evaluering

HOLDBESKIVELSER

SKAB TID TIL NÆRVÆR, RO & VELVÆRE

Pilates morning classes coming up 🙌🏼🌟

Pilates

Styrkende bevægelse i et roligt tempo.

Du arbejder med din egen kropsvægt, hvorfor bevægelserne er utrolig skånende. Øvelserne fokuserer på styrke, udholdenhed og fleksibilitet, således at kroppen kan arbejde ubesværet og hensigtsmæssigt. 

Du opbygger lange, slanke muskler og et utrolig vigtigt kendskab til din krop, og hvordan, du træner den på en sund måde.

_edited.png

Yin & Mindfulness

Lange stræk og indre ro.

Med yin-yogaen sætter vi fokus på afspænding og fleksibilitet. Du befinder dig typisk i de forskellige yin-stillinger i 3-5 minutter med et fokus på at give slip - både i krop og hoved.

Kombineret med mindfulness kan du glæde dig til at opnå en følelse af ro, frigøre dybe spændinger samt aktivere dit parasympatiske nervesystem - alt sammen stressreducerende.

Move. In whichever way feels good to you

Yoga

Dynamiske bevægelser i et glidende flow.

Glæd dig til et dynamisk flow, hvor vi blander de styrkende bevægelser med et roligt åndedræt, og hvor der er fokus på at bevæge sig ubesværet, let og legende. 

Oplev en følelse af nærvær og en tilstand af meditation i bevægelse gennem det vedvarende fokus på bevægelse og åndedræt.

There’s no end destination to a pose or

Workshop

Skab tid til nærvær, ro og velvære.

 

Glæd dig til en mini-workshop omkring den unikke forbindelse mellem krop og sind med et særligt fokus på vores nervesystem.

 

Vi ønsker, du bliver i stand til at navigere i den følelsesmæssige verden, at du bliver nysgerrighed på dine følelser og nedture frem for at blive skræmt, og at du får redskaberne til at leve dit bedste liv med fokus på både sundhed og succes. 

PRISER & INDHOLD

SKAB TID TIL NÆRVÆR, RO & VELVÆRE

_F1C1303.jpg
Delt dobbeltværelse

Pris: 2700 kr.

 • Delt værelse i lejlighed/suite

 • Dobbeltseng

 • Balkon/terasse

 • Privat badeværelse

 • Panoramaudsigt over Ebeltoft Vig & Mols Bjerge

 • Morgenmad

 • Frokost med 1 saft/sodavand

 • 2-retters aftenmenu m. vand

Book her
_F1C1347.jpg
Enkeltværelse

Pris: 3450 kr.

 • Privat værelse i lejlighed/suite

 • Dobbeltseng

 • Balkon/terasse

 • Privat badeværelse

 • Panoramaudsigt over Ebeltoft Vig & Mols Bjerge

 • Morgenmad

 • Frokost med 1 saft/sodavand

 • 2-retters aftenmenu m. vand

Book her
Hotel-Langhoff-Juul_RAISFOTO_8632.jpg
Luksuspakken

Pris: fra 2798 kr.

 • Delt værelse eller privat værelse i lejlighed/suite

 • Mulighed for opgraderinger:

  • Vinmenu til maden (188 kr.)

  • Ekstra middagsret (98 kr.)

Book her

MØD DINE UNDERVISERE

SKAB TID TIL NÆRVÆR, RO & VELVÆRE

SIMON GYLLING MADSEN

Jeg har en naturlig passion for sund og aktiv livsstil med en holistisk tilgang til krop og sind. Jeg tror på, de to er uadskillelige og i konstant samspil. Jeg tror på, det er nødvendigt at forstå både biologien og psykologien for at opnå velvære og sundhed. Jeg tror på, vi kan flytte bjerge med kost og træning, og jeg glæder mig helt vildt til at udforske og udfordre disse ting på vores Mindmove Retreats.

Idrætsbiolog fra AU og SDSU / personlig træner / underviser (biologi og idræt) og studievejleder på Campus Vejle 

 • Spotify - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle
LOTTE BREGENDAHL LAURSEN

Jeg elsker at bevæge mig - for bevægelsens skyld. Fordi jeg mærker, det gør mig fantastisk glad. Fordi jeg mærker, det gør mig stærk - både fysisk og psykisk. Fordi jeg mærker, det giver giver mig ro, men samtidig energi. Jeg tror fuldt og fast på den holistiske tilgang til sundhed og velvære. Jeg tror på, vi skal bevæge både vores krop og sind. Jeg glæder mig helt vildt til at dele denne passion med alle jer på vores Mindmove Retreats.

Psykolog fra AAU og UQ / barre & pilates underviser fra Keola Wellness & Pilates / privatpraktiserende psykolog i Århus / mindfulnessinstruktør

 • Spotify - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SKAB TID TIL NÆRVÆR, RO & VELVÆRE

HVORDAN KOMMER JEG TIL HOTELLET?

Boutique Hotellet Langhoff & Juul ligger i Ebeltoft, ca. 50. minutters kørsel fra Århus centrum. Har du ikke mulighed for at køre selv, kan du tage bus 123 fra Århus Rutebilstation, som bringer dig til hotellet på omkring 1,5 time.

 

HVORNÅR KAN JEG ANKOMME?

Du har mulighed for at tjekke ind på hotellet fra kl. 12.00. Dog starter programmet ikke før kl. 14.00.

HVORNÅR ER CHECK-OUT?

Check-out er senest kl. 11.00

ER DET NØDVENDIGT MED YOGA OG PILATES ERFARING?

Det er ikke nødvendigt at have erfaring med hverken pilates, yoga eller mindfulness - dog er det altid en fordel at have prøvet bevægelsesformerne før. Der vil altid være forskellige variationer af bevægelserne, således du både oplever udfordringer som begynder og mere øvet. Du må meget gerne informere os om dit niveau under din booking (begynder, øvet, meget øvet). Hvert holder introducerer et nyt flow - dog er vi meget opmærksomme på at genbruge nogle af øvelserne, således der både er noget velkendt og noget nyt.

KAN JEG TAGE AFSTED MED EN, DER IKKE ØNSKER AT DELTAGE PÅ HOLDENE?
Ja, selvfølgelig. Der er rig mulighed for at nyde de skønne omgivelser omkring hotellet, såfremt bevægelse ikke er noget for dig. Prisen forbliver dog den samme. Såfremt du ikke ønsker at deltage i den daglige undervisning, må du meget gerne informere os under din booking. 

HVILKET TØJ SKAL JEG MEDBRINGE TIL BEVÆGELSEN?

Vi anbefaler, at du medbringer tøj uden for mange syninger. Du kommer til at ligge en del på din måtte, hvorfor det kan være ubehageligt med tydelige syninger og lynlåse. Såfremt vejret tillader det, rykker vi eftermiddagsbevægelsen udenfor, hvorfor du gerne må medbringe leggings og en langærmet trøje.

SKAL JEG SELV MEDBRINGE MÅTTE?

 Ja, du må meget gerne medbringe din egen måtte. Såfremt du ikke har en, er der mulighed for at leje en måtte. Du må meget gerne informere os under sin booking, såfremt det er nødvendigt med måtteleje.

SKAL JEG DELTAGE PÅ HVERT HOLD?

Det er helt op til dig, hvor mange hold, du ønsker at deltage i. Vi anbefaler, at du deltager på så mange hold som muligt for få mest muligt ud af bevægelsen. Du er altid velkommen til at tage så mange pauser, du har brug for i løbet af undervisningen.

 

KAN DER TAGES HENSYN TIL ALLERGIER/KOST?

Der er fokus på bæredygtighed, økologi og kvalitet. Måltiderne har et æstetisk udtryk med afsæt i den skandinaviske madkultur. Der vil være hovedvægt på det grønne køkken - dog suppleret med økologisk kvalitetskød. Såfremt du har særlige allergier eller madvaner, kan dette selvfølgelig imødekommes. Du skal blot huske at informere os under din booking.

 

bottom of page