top of page

MOVE MINDFULLY ONLINE 

PILATES, YOGA & MINDFULNESS  l  ONLINE HOLD

Ton din krop. Byg lange slanke muskler. Skab kropsglæde, velvære og et roligt sind.

 

Få adgang til Move Mindfully's online univers med ugentlige "live" mindmove hold bestående af både yoga, pilates og mindfulness samt faste online videoer. Bliv en del af et online fællesskab og bevæg dig sammen med andre - men hver for sig. Styrk både din krop og dit sind i dit helt eget tempo og på lige præcis det tidspunkt, der passer dig.

Lad os dele bevægelsesglæden og styrke både krop og sind!

HVAD FÅR JEG SOM MEDLEM? 

PILATES, YOGA & MINDFULNESS  l  ONLINE HOLD

Pilates morning classes coming up 🙌🏼🌟

2 nye hold ugentligt

Sammen hver for sig

Glæd dig til to ugentlige holdtræninger via den lukkede facebook gruppe "Move Mindfully Online", hvor du bevæger dig sammen med andre - men hver for sig. Holdet varer 45 minutter og er en dejlig blanding af afspændende yoga, styrkende pilates og rolig mindfulness. Streamingen gemmes i 1 uge, så du kan tilgå den, når det passer dig. Oploades tirsdag og fredag.

Just let it go ... Yes, but how_ 🕊_._._

Faste online videoer

Træn når du vil, hvor du vil

Hver måned oploades to permanente videoer. Du får derfor muligheden for at bevæge dig dybere ned i dine øvelser og blive mere tryg med bevægelsesformen. Videoerne vil begge være af 60 minutters varighed og vil ligesom live holdene være et "mindmove" flow med en skøn blanding af yoga, pilates og mindfulness.

En lille søndagspåmindelse - og tak _hey

Motiverende skriv

Månedlige temabreve

Få adgang til den lukkede facebook gruppe "Move Mindfully Online" og bliv motiveret og inspireret hver måned, hvor du får adgang til månedens skriv. Selvomsorg, forbindelsen mellem krop og sind, mindfulness, skam og skyldfølelse, selvværd og perfektionisme er blot nogle af de temaer, vi tager op. Altid med indflydelse fra jer og de ønsker, I måtte have til spændende emner. 

BLIV MEDLEM I DAG 

PILATES, YOGA & MINDFULNESS  l  ONLINE HOLD

Månedligt medlemsskab

Pris: 89,-

Summary of my Sunday 🌻 #barrebrisbane #

OBS! Ved tilmeldinger efter d. 20. i måneden betales 49,-. Du bliver automatisk frameldt gruppen ved udgangen af måneden (uanset tidspunkt for tilmelding), såfremt medlemsskabet ikke fornyes. 

bottom of page