Workplace Wellness

De fleste af os kender til at være mentalt fraværende. Vi overser vigtige ting og detaljer. Vi kan virke distancerede og uinteresserede, og vi bliver meget ofte ineffektive. 

Vores evne til at være nærværende over for os selv, andre mennesker og vores arbejdsopgaver er afgørende for kvaliteten af vores arbejde, vores relationer og vores arbejds- og livsglæde generelt.

Mindfulness er en vigtig lære hertil, der ofte bruges i forbindelse med menneskelig trivsel. Formålet med mindfulness på arbejdspladsen er, at I lærer en enkel men meget effektiv tilgang til at opnå større overblik og koncentration samt fremme trivsel. Hermed lærer I samtidig en enkel men meget effektiv tilgang til at forebygge stress og sygefravær.

Vi vil sammen lave et program, der tilpasses jeres behov og muligheder. Det være sig oplæg med intro til mindfulness, meditationer, bevægelse og opfølgen. Alle niveauer kan deltage i undervisningen, og den kan gennemføres på dansk såvel som engelsk. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud. Pris efter aftale.

kontakt

Lotte Bregendahl Laursen

Psykolog, Encounter

Mindet 2, 4.th.

8000 Århus C

​​

Tel: +45 51 31 82 80

Mail: lottebregendahl@gmail.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon
  • Spotify - sorte cirkel

© 2018 by Lotte Bregendahl Laursen. Proudly created with Wix.com