PARTERAPI

REDSKABER TIL KOMMUNIKATION, NÆRVÆR OG SAMVÆR

Et parforhold kan byde på mange forskellige udfordringer. Det være sig dårlig kommunikation, usagte ting, mistillid, uenighed omkring familieliv, arbejdsliv og forældreskab, jalousi, utroskab, alkoholmisbrug, utilfredshed med det seksuelle samliv, vold samt fysisk og psykisk sygdom. Ofte ønsker de par, jeg møder, at blive udstyret med nye redskaber, der kan hjælpe dem ud af de uhensigtsmæssige mønstre og vaner, som forholdet er blevet fanget i. I parterapien arbejder vi sammen om at udvikle jeres evne til at mødes, forstå hinanden, lytte til hinanden og acceptere hinanden. Målet er, at I får konkrete redskaber, I kan bruge sammen i jeres kommunikation og samvær.

Oftest kræver det ikke så mange ændringer, før I kan begynde at mødes mere konstruktivt igen. Dog kan det være utrolig svært selv at overskue og bevidstliggøre, hvor udfordringerne ligger, grundet de mange følelser, der er involveret, hvorfor en parterapeut kan være et yderst givende redskab. Parterapi skaber muligheden for, at I kan møde hinanden i de svære følelser. Der er fokus på, at I kommer til at forstå jer selv og hinanden bedre. Yderligere er der fokus på, hvordan I forstår jeres udfordringer og hvilken betydning, de har i jeres liv. Vi arbejder sammen om at identificere handlinger og redskaber, der kan reducere udfordringernes negative indflydelse på jeres tilværelse, således I atter kan føle jer følelsesmæssigt forbundet igen.

Parterapi kan hjælpe jer til et tryggere og mere harmonisk forhold. En tidlig indsats kan forhindre et potentielt brud og spare jer for både tid og penge. Parterapi er dog ingen mirakelkur. Det handler om at forstå og møde hinanden, men det er hårdt arbejde, og det kræver, at I begge har et ønske om og en motivation for at nå tilbage til et trygt, kærligt og solidt fundament. 

kontakt

Lotte Bregendahl Laursen

Psykolog, Encounter

Mindet 2, 4.th.

8000 Århus C

​​

Tel: +45 51 31 82 80

Mail: lottebregendahl@gmail.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon
  • Spotify - sorte cirkel

© 2018 by Lotte Bregendahl Laursen. Proudly created with Wix.com