STRESSBEHANDLING MED YOGA

VINYASSA YOGA OG KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI

En holistisk behandling af stress, der skaber et stærkt fundament for at genvinde

glæden, overskuddet og selvkontrollen i livet.

Stress påvirker ikke kun sindet og tankerne. Det er ligeså meget et kropsligt fænomen med kropslige symptomer. Derfor tilbydes dette unikke stressforløb, der kombinerer yogaens fokus på nærvær, balance og vejtrækning med psykoterapiens fokus på tanker og adfærd. Foreningen af de to tilgange skaber et stærkt fundament for at genvinde glæden, overskuddet og selvkontrollen i livet.

Dynamikken mellem krop og sind går begge veje, og derfor fungerer den holistiske tilgang rigtig godt. Forløbets nøgleord er balance, nærvær og styrke. Vi opbygger disse 3 kvaliteter gennem 5 psykoterapeutiske gruppesessioner baseret på kognitiv adfærdsterapi og 5 yogasessioner, der vil bestå af et soft vinyassa flow. Der vil være en meget stærk integration mellem de to tilgange, da hele forløbet varetages af én og samme person.

Kognitiv adfærdsterapi er en evidensbaseret metode med meget effektive resultater. Dertil har det længe været veldokumenteret, at yoga og meditation har en stor virkning i forhold til stressproblematikker. Kombinationen af de to tilgange vil derfor skabe et godt fundament for at komme stressproblematikkerne til livs. Desuden kan begge redskaber anvendes i hverdagen, hvorfor du vil stå tilbage med et godt fundament for at forebygge fremtidige udfordrende situationer. 

Tag endelig kontakt, såfremt det lyder som noget for dig eller en, du kender.

kontakt

Lotte Bregendahl Laursen

Psykolog, Encounter

Mindet 2, 4.th.

8000 Århus C

​​

Tel: +45 51 31 82 80

Mail: lottebregendahl@gmail.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon
  • Spotify - sorte cirkel

© 2018 by Lotte Bregendahl Laursen. Proudly created with Wix.com